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Soulkitchen

Der Name ist Programm, hier gibt’s Es-

sen für die Seele: Tolle Burger (und mehr)

in vielen Varianten und frisch gezapftes

Craftbeer in coolem Ambiente; bei „Bare-

foot“ gleich nebenan werden Cocktails ge-

schlürft. Chillig und hip etwas außerhalb

der City in der Egger-Lienz-Straße 118. Die

Taxifahrt lohnt sich! Specialtipp: der sen-

sationelle Brunch am Sonntag. Unbedingt

reservieren!

//

The name says it all – here

you can find food for the soul: Great bur-

gers (and more) in a wide variety of versi-

ons and freshly tapped craft beer in cool

surroundings; if you feel like a cocktail af-

terwards, go to “Barefoot”, which is located

just next door. Chilled out and hip, a bit

away from the city centre in the street Eg-

ger-Lienz-Straße 118. It is worth the cab

ride! Special tip: the sensational brunch

every Sunday. Reservations necessary!

www.soulkitchen.world

ESSEN & TRINKEN // WINING & DINING

Ludwig

Stylishes Ambiente, hausgemachte Bio-Burger, mittlerweile auch Hot-

dogs und super Frühstück. We love it! Museumstraße 3.

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Homemade

bio burgers in a stylish ambience, now they also have hotdogs and a

great breakfast on the menu. We love it! Museum Street 3.

www.ludwig-burger.at

Rund ums Wiltener Platzl // Around the square ‘Wiltener Platzl’

Vor einigen Jahren wurde das Wiltener Platzl etwas abseits des Innen-

stadttrubels neu gestaltet. Das hat ihm richtig gut getan. Entstanden

ist eine eigene Kultur- und Slowfoodszene, die immer wieder neue,

kreative Foodies und kleine Läden anzieht.

Unsere Tipps: das vegetarische Restaurant Olive (Leopoldstraße 36),

das supersüße (Frühstücks-)Café Deliris (Leopoldstraße 31,

www.deliris.at )

und Robo Fast Slowfood mit seinen Pulled-Pork-

Sandwiches (Leopoldstraße 30,

www.fast-slowfood.com )

//

A couple

of years ago, the cosy square ‘Wiltener Platzl’ - away from the hust-

le and bustle of the centre - was redesigned. Ever since, it has been

flourishing. It has developed its very own culture and slow food scene,

which constantly attracts new, creative foodies.

Our tips: the vegetarian restaurant Olive (Leopold Street 36), the super

cute (breakfast) place Deliris (Leopold Street 31,

www.deliris.at

)

and

Robo Fast Slowfood with its amazing pulled pork sandwiches (Leo-

pold Street 30,

www.fast-slowfood.com )

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